(+382) 67/331-999 trustrealestatemne@gmail.com
O nama

Agencija Trust Real Estate bavi se posredovanjem u prometu i zakupu svih vrsta nepokretnosti (stanovi, kuće, vile, lokali, poslovne zgrade, sve vrste zemljišta). U Centralnom registru privrednih subjekata upisani smo pod registarskim brojem 51113264.

Nastali smo kao porodična kompanija koja razumije potrebu klijenata za sigurnošću prilikom prometa i zakupa nepokretnosti, koje su u vlasništvu pravnih i fizičkih lica. Odlikuje nas izuzetna posvećenost poslu, tako da smo bez obzira na radno vrijeme dostupni u svako doba dana. Bavimo se isključivo nekretninama koje posjeduju potpuno jasnu i zakonski odredjenu dokumentaciju i samim time ne prihvatamo svaki posao i po svaku cijenu. Pomaže nam advokatska kancelarija čiji su advokati na usluzi za rešavanje svih pravnih pitanja.

Brinemo o vama od početka do kraja posredovanja, od izrade Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, ovjeravanja dokumentacije kod Javnog bilježnika, prisustvovanja pri isplati do postprodajnih aktivnosti (prenos Infostana, struje, poreske obaveze...).

Sarađujemo sa svim bankama koje odobravaju stambene kredite i vrlo rado ćemo vam pomoći da napravite pravi izbor. U svakom trenutku nam se možete obratiti za savjet kao i preporuku, jer se veliki broj naših saradnika bavi renoviranjem i adaptacijama objekata, kao i njihovim redovnim održavanjem.

Direktor:
Gordana Bulatović
PIB : 03525422
Podgorica